}

9:00 - 18:00

info@lana.bg

v

087 8842015

Q

Всички продукти

Адаптогени

Детоксикация

Костно-ставно здраве

Срещу вируси и бактерии

Аминокиселини

Ензими

Лична грижа и красота

Срещу паразити и гъбички

Етерични масла

Антиоксиданти

Стомашно-чревно здраве

Билки и екстракти

Имунитет

Отслабване

Сърдечно-съдово здраве

Витамини и минерали

Колаген

Пребиотици и пробиотици

Хепатопротектори

За нас

маслинов лист

Lana.bg е онлайн магазин за хранителни добавки, стандартизирани растителни екстракти, продукти на основата на етерични масла, медицински продукти и нутрикозметика с безупречно качество. Когато търсите естествено решение за вашето здраве, предлагаме ви ефективни продукти, помощ и съвет.

Знаем как се чувствате, какви са колебанията и тревогите ви – ние можем да се поставим на ваше място. Lana.bg е резултат от дългогодишната борба на една силна жена с хронични и автоимунни заболявания. Онлайн магазинът е създаден след множество търсения, експерименти и намиране на ефективни решения, които ѝ позволяват да си върне здравето и живота.

маслинов лист
маслинов лист

Работим с производители, чиито продукти сме тествали и познаваме добре. Пазарът на хранителни добавки в България предлага огромно разнообразие, но невинаги намирате формулите, които ви помагат с качеството, което ви е необходимо. Знаем го, сблъсквали сме се със същия проблем. Затова работим с производители, които избираме според тяхната ефективност. Подбираме продукти и добавки с чист състав и високо качество. Ползваме ги ние, предлагаме ги и на вас.

Даваме ви разбиране, подкрепа и възможност да намерите работещо решение за подобряване на вашето здраве. Lana.bg е кътче, в което постигането на по-добро здраве и по-високо качество на живот са поставени на първо място. Можете да разчитате на съвет от нас, а когато е необходимо и от екипите на нашите партньори – производителите на хранителни добавки Zenyth и Zane Hellas. Държим на личното отношение при избора, поръчката, доставката на продуктите.

Когато здравето ни страда, всеки жест на подкрепа е стъпка към подобрение. А качествените продукти, които помагат – източник на самочувствие, енергия, кураж и надежда за бъдеще.

Разгледайте нашите продукти и поръчайте тези,  които са ви нужни да си върнете здравето. Знаем, че това е най-важното и сме щастливи да ви помогнем.

Add address

България

X