}

9:00 - 18:00

info@lana.bg

v

087 8842015

Q

Всички продукти

Адаптогени

Детоксикация

Костно-ставно здраве

Срещу вируси и бактерии

Аминокиселини

Ензими

Лична грижа и красота

Срещу паразити и гъбички

Етерични масла

Антиоксиданти

Стомашно-чревно здраве

Билки и екстракти

Имунитет

Отслабване

Сърдечно-съдово здраве

Витамини и минерали

Колаген

Пребиотици и пробиотици

Хепатопротектори

Едно от най-мощните растения в помощ на имунната система. Има огромни ползи и няма странични ефекти и предозиране. Цистус, всъщност е едно мъничко, много красиво цвете, което се намира в Италия, Гърция и Турция. Това е единственото растение, което не само издържа години на суша  и жарко слънце, но и процъфтява въпреки тях. Това се случва, благодарение на огромното количество полифеноли, които съдържа. Ако все още не сте опитвали чай от памуклийка, ние вие насърчаваме да го направите. Дори ще ви дадем 10 причини да го направите:

 1. Чаят от цистус е изключително богат на полифеноли и се справя ефективно с вирусите. Така че, преди да си купите рекламираните лекарства против грип, които са колкото синтетични, толкова и токсични, опитайте ароматния  чай от Цистус. Действието му при инфекции е доказано с клинични проучвания.
 2.  Облекчава симптомите на уголемена простата при мъжете, тъй като има антипролиферативни и цитотоксични свойства.
 3. Отстранява някои токсични тежки метали от организма (свързва се особено лесно с кадмий) и  затова се препоръчва специално на пушачите.
 4. Поради своите антибактериални, антивирусни  и антигъбични свойства повлиява инфекции като псориазис, екзема, пролиферация на Candida albicans, 
  инфекции, причинени от Staphylococcus aureus и 
  Helicobacter Pylori , хронични херпес зостер и херпес симплекс инфекции и други състояния, причинени от полиферация на вируси, бактерии и гъбички. 
 5. Редовната консумация на цистус предотвратява исхемична болест на сърцето, разтваря емболии и кръвни съсиреци.
 6. Cistus Incanus  е силно антиоксидантно растение. Има способност да улавя свободните радикали и да понижава активността на колагеназата( ензим, отговорен за разграждането на колагена). В резултат на това, има подмладяващ, противовъзпалителен и енергизиращ ефект върху човешкото тяло.
 7. Работи срещу спирохетите , причинителите на лаймска болест. Както предпазва от инфектиране, така е и важна част от билковия протокол на  голяма част от лекарите, които са специалисти в тази област.
 8. Памуклийка  чай се използва, за да предпази успешно от ухапване на бълхи и кърлежи както хора, така и домашни любимци.
 9. Чудесно средство за устна хигиена. Изплакването на устата с цистус чай след измиване на зъбите, замества изцяло всички синтетични води за уста (използваната антибактериална субстанция в тях, най-често е токсичен триклозан). Cistus incanus  има избелващ зъбите ефект, защото се справя в биофилма на бактериите. Той просто го разтваря.
 10.  Справя се с неприятната миризма на тялото. В случай на такава ( крака, подмишници и др.) , след няколко седмици консумация ще забележим , че е изчезнала или значително намалява. 

 

 

Add address

България

X