}

9:00 - 18:00

info@lana.bg

v

087 8842015

Q

Всички продукти

Адаптогени

Детоксикация

Костно-ставно здраве

Срещу вируси и бактерии

Аминокиселини

Ензими

Лична грижа и красота

Срещу паразити и гъбички

Етерични масла

Антиоксиданти

Стомашно-чревно здраве

Билки и екстракти

Имунитет

Отслабване

Сърдечно-съдово здраве

Витамини и минерали

Колаген

Пребиотици и пробиотици

Хепатопротектори

В морето от хранителни добавки можем спокойно да се изгубим. Изглеждат едни и същи – с билкови екстракти или със съдържание на плодове и какво ли не. Но всъщност имат съществена разлика и това е спазването на стандарт при екстрактите, който гарантира качество и доказва  бионаличното съдържание на продуктите.

Билките се използват от древни времена. Тяхната сила е безспорна и често помагат там, където модерната медицина не успява. Правят се все повече изследвания, преоткриваме приложения отпреди хиляди години и намираме нови ползи от тях. Добавяме и суперплодовете, съдържащи цяла палитра от полезни вещества. Но ако вземем няколко продукта с уж едни и същи екстракти, дали количеството лечебни съставки  са отново едни  и същи? И дали ще имат еднакво добър ефект върху здравословния проблем, който имаме?

Отговорът на този въпрос е логичен и съвсем ясен. При стандартизираните добавки изискванията са много по-близки до тези на лекарствата, отколкото до тези на обикновените хранителните добавки. При тях науката е взела най-доброто от природата. Най-лечебните, активни вещества от самите растения се доказват с процентно съдържание и това ни дава сигурност, че получаваме продукт, който има реални ползи. Това всъщност е доста сериозна причина да потърсим именно такива екстракти.

Стандартизирането ни гарантира, че във всяка опаковка има точно определено количество лечебни/полезни вещества

Например в стандартизирания екстракт от Goldenseal корен на Zenyth има гарантирано процентно съдържание на берберин – алкалоид с множество качества: срещу инфекции, противовъзпалително, имуностимулиращо, хомеостатично и антитуморно. В обикновените екстракти, този алкалоид е възможно да е в нищожни количества или да липсва изцяло и така приема му става безполезен.

Add address

България

X