}

9:00 - 18:00

info@lana.bg

v

087 8842015

Q

Всички продукти

Адаптогени

Детоксикация

Костно-ставно здраве

Срещу вируси и бактерии

Аминокиселини

Ензими

Лична грижа и красота

Срещу паразити и гъбички

Етерични масла

Антиоксиданти

Стомашно-чревно здраве

Билки и екстракти

Имунитет

Отслабване

Сърдечно-съдово здраве

Витамини и минерали

Колаген

Пребиотици и пробиотици

Хепатопротектори

„Ние сме амбулантни складове за токсини“, предупреждава доктор Кенет Бок от Нюйоркския университет (SUA), когато говорим за токсините, натрупани в дебелото черво. Някога замисляли ли сте се колко промишлени отпадъци абсорбираме ежедневно? Колко хербициди, пестициди, добавки и тежки метали , които се съдържат в храната, козметиката, въздуха или водата? Тези вещества накрая достигат до дебелото черво, което функционира като отпаден канал на организма. За да функционира правилно трябва да направим детоксикацията и почистването му част от начина си на живот.

Специалистите говорят за дебелото черво, като за „кошче за боклук“ на тялото. В него се намират неусвоени, неизползваеми хранителни отпадъци. Ако не се премахнат правилно, тези отпадъци се насъбират по стените му и тровят бавно, но сигурно целия организъм. Ето защо изчистването му е една необходимост и алтернативните лекари и диетолозите насочват вниманието ни все по-често към последствията от токсично дебело черво. Отпадъците, които формират фекалните материали се придвижват благодарение на перисталните движения на стените на червата. В този смисъл трябва да подчертаем важността на фибрите в диетата за подобряване на чревната перисталтика и за поддържането на чисто дебело черво.

Какво се крие в дебелото черво?

• Притесняват те мазнините, които се появяват по корема ти? – Търсиш диета за отслабване, ходиш на фитнес по няколко пъти ако времето ти позволява!
• Ядосва те косата, която се къса много лесно и изглежда изтощена?- Пробваш маска за коса, за която ти е говорила приятелка.
• Изнервят те тъмните кръгове, с които се събуждаш, колкото и много да спиш? – Опитваш поредния крем против тъмни кръгове.
• Кожата ти е станала суха? – Сменяш продукт след продукт с козметична цел!
Веднага прибягвате към диетата за отслабване, маската за коса и кремовете. Мислите, че това са лесни и бързи решения, но проблемите остават. Това се случва, защото с тях не се разрешава основната причина – токсините в дебелото черво.

Не сте се замисляли никога, нали? Но тези неприятни симптоми могат да се появят заради натрупването на токсини. Едно токсично дебело черво означава подуване, газове, запек и дори риск от рак. В същото време обаче означава и чуплива коса, суха и състарена кожа и неприятен мирис на тялото. Дебелото черво, това „кошче за боклук“  винаги е пренебрегвано. А то има нужда от детоксикация!В неговите гънки или директно по чревните стени, могат да се насъберат гниещи остатъци, в следствие на неправилно храносмилане или небалансирана диета. Тези остатъци застояват и могат да възпалят стените му и като ответна реакция да се появи излишна слуз.

Излишната слуз, произведена първоначално като защитен фактор, може да се натрупа със застоялите отпадъци и заедно да образуват слузна плака. Слузната плака, която се наслагва пречи на усвояването на хранителни вещества, благоприятства появата на запек и на самонатравяне на организма чрез повторната циркулация на токсините. Това засяга и равновесието на чревната флора. Така, засегнатата чревна флора е връзката между токсичното дебело черво и понижения имунитет.
Дори и повече! Отпадъците, които застояват и не са изхвърлени навреме, могат да причинят рак на дебелото черво. Това са сериозни причини да поддържаш дебелото черво чисто! Едно детоксикиращото лечение с Колонхелп е превантивна мярка за много заболявания.

Важно е да запомните, че хранителните остатъци трябва да напуснат тялото най-късно до 24 часа след поглъщането на храната. Дебело черво, което функционира правилно се самопочиства два пъти на ден. Лечение  с Колонхелп ни осигурява чисто дебело черво и регулира преминаването на отпадъците.

 Токсините, които достигат до кръвта!

Хранене богато на нишесте, пържени храни и такива с много протеини водят до натрупване на слой от остатъци по дебелото черво. Така, то постепенно става кошче за боклук на организма, което бързо се препълва и има нужда да бъде почистено. Ако не направите нищо за неговата детоксикация, наслагванията по него започват да притискат съседните органи – черния дроб, жлъчния мехур, а натрупаните токсини достигнат до лимфата. Претоварването на самата лимфа с токсини предизвиква отслабване на имунната система, но има последствия и за горните дихателни пътища (ангина, синузит, ринит, отит) и за кожата (акне, екзема, псориазис).

Токсините, които идват от дебелото черво се разпространяват в цялото тяло по кръвен път, фиксират се в тъканите и прогресивно тровят мозъчната тъкан.
Дебелото черво играе важна роля в детоксикацията на организма и страда най-много от нашата злоупотреба с храните. Можете да помогнете на тялото да детоксикира по един естествен начин, като започнете курс на лечение с Колонхелп.

Медицинската статистика показва , че при 70% от хирургическите интервенции на дебелото черво се откриват втвърдени отпадъци с фекален материал, паразити и плесени. Ето защо периодичното му почистване е абсолютна необходимост! Премахването на отпадъците е важно от една страна за детоксикацията, а от друга за по-добро усвояване на хранителните вещества.
Ние имаме нужда от 28-38 гр. фибри и 1,5-2 литра течности на ден. Фибрите не доставят никакви хранителни вещества , но ролята им е жизненоважна в поддържането на чревното здраве. За да бъдат ефективни, те имат нужда от вода. Абсорбират водата, набъбват и изчистват остатъците, натрупани с течение на времето.

Какво правят фибрите от Колонхелп за поддържането на чисто и здраво дебело черво?

• Действат също като гъба, която абсорбира водата и токсините от дебелото черво и ги елиминира.
• Образуват балон в хранителната тръба, който избутва отпадъчните материи.
• Стимулират движението през червата, като по този начин предотвратяват натравянето на тялото , причинено от застояли фекални материи.
• Справят се с констипацията, основната причина за застой на токсини. Фибрите имат лаксативен ефект и омекотяват изхождането.
• Допринасят за елиминирането на остатъците от несмлени храни, които остават като слой по чревните стени.
• Регулират храносмилането. Чисто дебело черво означава и добро храносмилане.

Всички тези ефекти могат да бъдат постигнати с помощта на продукта Колонхелп, една 100% натурална добавка, базирана на фибри от ленено семе, люспи от псилиум и пречистена глина – съставки, признати с ефикасното елиминиране на токсините. Програмата Колонхелп за чревно почистване и детоксикация означава отстраняване на токсичните запаси, на фекалните материи и на паразитите.

Имате ли нужда от детоксикация?

Знаете кога трябва да си измиете ръцете, косата и тялото! Но не знаете кога нуждата от почистване на дебелото черво е належаща? Специалистите ви предлагат списък с няколко въпроса, за да разберете дали имате проблем със застояли токсини.
• Изморен/а ли си постоянно?
• Понижена ли е физическата ви издръжливост?
• Страдате ли често от подуване?
• Намалявате ежедневно погълнатите калории, но въпреки това не се справяте с излишните килограми?
• Заспивате  трудно или страдате от нарушен сън с чести събуждания?
• Храните ли се с готова храна?

Ако отговорите положително означава , че имате токсично дебело черво, а тялото ви има нужда от детоксикация. Послушайте тялото си! Умората, понижената физическа издържливост, подуването са сигнали , че нещата в дебелото черво не вървят добре. Други симптоми, свързани с натрупването на токсини са отслабена имунна система, забавен метаболизъм, стомашни газове и запек.

Чрез своите изпитани съставки, ColonHelp може:
• да премахне излишните токсини от дебелото черво и от цялото тяло, заедно със застоялите фекални материи.
• да изчисти самите застояли фекални материи.
• да регулира чревното преминаване, което е забавено от натрупването на токсини.
• да елиминира чревните паразити, които се крият в натрупаните остатъци.

Фибрите от ColonHelp осигуряват чисто дебело черво, сигурна детоксикация, без странични ефекти и без риск от пристрастяване.

Какво получаваме след изчистването на дебелото черво?

Заедно с премахването на токсините, изчистването на дебелото черво се свързва и с :
· Намаляване на обема на дебелото черво. Чрез елиминирането на токсините намалява и натискът , който упражнява на съседните органи: черен дроб, жлъчен мехур, сърце, бели дробове, бъбреци, полови органи.
· Елиминирането на токсините се свързва и с намаляване на напрежението в корема, с подобряване на периферната циркулация (хронична венозна недостатъчност, целулит ) и на тазовата циркулация (хемороиди).
· Премахването на токсините допринася за намаляване на напрежението, упражнявано над гръбначния стълб, с благоприятен ефект за ставите.
· Заедно с премахването на токсините от дебелото черво се коригират и нарушенията на чревното преминаване (запек, диария).

Обърни внимание и на лошите навици!

Хранителните навици и небалансираният стил на живот, присъщи на модерния човек, са виновни за натрупването на токсини и са причината за запек:
· Храните замърсени с пестициди, хербициди, химически торове, хормони, антибиотици са източник на токсини , които се наслагват.
·  Консумация на рафинирани храни и такива с много Е-та.
· Липсата на фибри в диетата е най-важната причина за натрупване на токсини.
· Злоупотребата с алкохол, газирани напитки, антибиотици пречи на естествената детоксикация на организма.
· Модерните тоалетни, чрез грешния си дизайн.
· Липсата на движение и стресът допринасят за натрупването на токсини, особено в дебелото черво.

Как да поддържам чисто дебело черво? Благоприятни навици:

Възобновяването на функцията на дебелото черво и ефикасното премахване на токсините се постига чрез:
· Натурални храни, сурови плодове и зеленчуци, пълнозърнести храни: те предотвратяват натрупването на токсини.
· Добавка с хранителни фибри и детоксикиращи растения Колонхелп: фибрите събират токсините и ги елиминират.
· 1,5-2 литра вода на ден. Тя улеснява действието на фибрите при премахване на токсините.
· Минимум 30 минути движение дневно: физическите упражнения стимулират чревната перисталтика и премахването на токсините.

Направете детоксикиращо лечение с Колонхелп възможно по-скоро! Това ще ви помогне да се отървете от хроничните храносмилателни проблеми, придружени от умора, безсъние, проблеми с нервите и паметта, менстурални болки и артрит. Също така, чисто дебело черво означава и понижен риск от сърдечни заболявания, рак, ревматизъм и дегенеративна нервна система.  Колонхелп с неговите фибри от лен и псилиум, добавена пречистена глина и детоксикиращи растения е най-доброто, което можете да направите за себе си и вашите близки.

Add address

България

X